My Instagram

Soğutucu Klimalı Yük Konteynerler

Soğutucu klima özellikli konteynerler 20ft reefer ve 40ft reefer yük konteyner olarak bilinmektedir. Yuvam Konteyner olarak soğutuculu konteynerlere kıyasla size mükemmel bir fiyat sunabiliyoruz. 40ft reefer konteyner ebatı dünya çapında en uygun tiptedir ve çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Yeni ekonomik motorlarla önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.


Sıfır ve 2.el olarak satışını yaptığımız soğutucu klimalı reefer yük konteynerlerinden ihtiyacınız olan şartlara göre ürünlerinizi firmamızdan kısa sürede satın alabilirsiniz. Geniş stok yelpazemiz ile sizlere her zaman hizmet vermekteyiz.

Yeni soğutuculu konteynerler, aşağıda belirtilen markalara ait makinelerle üretilmektedir. Satış esnasında üzerinden aşağıdaki markalardan herhangi birisi olabilir. Bu seçim yapılamamakla birlikte üreticinin anlaşması çerçevesinde kullandığı markadır. Fakat bu markaların her biri dünya çapında kalitesi kanıtlanmış markalardır.
  • Carrier
  • Star Cool
  • Thermo King
  • Daikin
Nakliye hizmetleri
Müşterilerimiz ekipmanlarını depolarımızdan farklı şekillerde satın alabilirler. İsterlerse kendi nakliye anlaşmalarını yaparak fabrika depomuzdan yada stoklarımızın bulunduğu liman depolarımızdan konteynerlerini teslim alabilirler. Müşteriler konteynerlerini kamyonla yada tır ile almayı seçebilirler. Depolarımızda kendi su bağlantımız olduğu için, mavna yoluyla ekipman almak da mümkündür. Ayrıca reefer konteynerlerinizi gemi veya trenle dünyanın her yerine sevk edebilirsiniz. Üreticilerle uzun süreli bir ilişki nedeniyle, mükemmel hizmet ve en önemlisi rekabetçi bir fiyat sunabiliyoruz.

Ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve / veya şirketimiz hakkında herhangi bir sorunuz olursa, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Yuvam Konteyner iletişim bilgileri.

Hiç yorum yok