My Instagram

40ft Soğutuculu Gıda Yük Konteyneri

Soğutuculu yük konteyner satın alma projenizlerinizde Yuvam Konteyner kalitesi
Bir klimalı yük konteyner satın alma sürecinde iseniz, bir çok öğenin dikkate alınması gerekir. Yuvam Konteyner ekibinin tecrübesiyle süreciniz onlar tarafından sizlere en iyi destekler sağlanmaktadır. Bir danışma süreci, konteynerin kapasitesini ve diğer gereklilikleri belirlemeye başlayabilir. Adım adım tüm gereksinimlerinizi karşılayan bir reefer konteynerine doğru yönlendirileceksiniz.

Reefer Klimalı yük konteyner
Soğutuculu yük konteynerlerimiz, meyveler, sebzeler ve diğer bozulabilir ürünler gibi sıcaklığa duyarlı yüklerin taşınması için soğutulmuş bir kabindir. Dahili soğutma sistemi, konteynerin içindeki sıcaklığın kontrol edilmesini ve korunmasını mümkün kılar. Farklı ebat ve kapasitelerde yeni ve kullanılmış reefer konteynerler sunuyoruz. Esnek satın alma ve kiralama seçeneklerimiz hakkında bilgi edinmek için lütfen bizimle iletişime geçin.






Boyutlar 40FT Reefer Konteyner
DIŞ:
Uzunluk:    12192 mm
Genişlik:    2438 mm
Yükseklik:     2591 mm
         
İÇ:
Uzunluk:    11185 mm
Genişlik:     2286 mm
Yükseklik:     2246 mm
         
AĞIRLIK:
Dara:    4800 KG
Maks. faydalı yük:    26760 KG
Maks. Brüt ağırlık:    31560 KG

Daha fazla bilgi için bize ulaşın
Bir reefer yük konteyner almanın tüm faydalarıyla ilgileniyor musunuz? 0262 751 44 70 numaralı telefonu arayarak veya info@yuvamkonteyner.com.tr adresine bir e-posta göndererek bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Kullanım amacınıza uygun doğru konteynerinizi bulmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Hiç yorum yok